Београдска политехникаДата23.07.2016
өлшемі22.09 Kb.
#217547
ВИСОКА ШКОЛА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА –

БЕОГРАДСКА ПОЛИТЕХНИКА

ИНСТРУКЦИЈЕ ЗА УПЛАТУ КОТИЗАЦИЈЕ И СПОНЗОРСТВА ЗА 2 НАУЧНО-СТРУЧНИ СКУП ПОЛИТЕХНИКА 2013

За физичка лица:

Приликом уплате котизације за учеснике физичка лица неопходно је уплату извршити на текући рачун Високе школе струковних студија – БЕОГРАДСКА ПОЛИТЕХНИКА број: 840-1854666-50. Уплата се врши попуњавањем налога за уплату (уплатница) и уплатом у некој од банака или шалтера Поште. Начин попуњавања уплатнице даје се у прилогу. Примерак уплатнице неопходно је понети са собом приликом доласка на наведени скуп. За уплате до 15.11.2013. год. цена котизације износи 5.000,00 динара, а након овог рока цена котизације износи 7.500,00 динара. Начин попуњавања уплатнице је потпуно исти само се износ мења са 5.000,00 на 7.500,00 динара.


За правна лица која на скуп упућују запосленог или друго лице.

Приликом уплате котизације за учеснике којима ће трошкове сносити правно лице неопходно је да се правно лице обрати рачуноводству Школе ради издавања предрачуна на основу ког ће се извршити вирманска уплата. Том приликом неопходно је навести имена и презимена учесника. Такође је неопходно да правно лице достави идентификационе податке о себи као и образац ПЕПДВ (потврда о извршеном евидентирању за ПДВ), а уколико правно лице није укључено у систем ПДВ-а да о томе достави информацију на свом меморандуму. Након одржаног скупа правном лицу ће бити доставњен рачун за извршену услугу. За вирманске уплате до 15.11.2013. год. цена котизације износи 5.000,00 динара, а након овог рока цена котизације износи 7.500,00 динара.


За уплате из иностранства.

Приликом уплата котизације из иностранства које се врше у ЕУР-има неопходно је поступити по инструкцијама које се дају у прилогу. За уплате до 15.11.2013. год. цена котизације износи 50,00 ЕУР-а, а након овог рока цена котизације износи 75,00 ЕУР-а. Банкарски трошкови падају на терет уплатиоца.

Када је уплатилац правно лице из иностранства неопходно је да правно лице достави идентификационе податке о себи као и имена и презимена учесника. Након одржаног скупа иностраном правном лицу ће бити доставњен рачун за извршену услугу.
За спонзоре и главне спонзоре

За спонзоре и главне спонзоре (постоји противуслуга рекламе, штампе на корицама, штампе на сертификату и сл.) неопходно је склопити уговор о спонзорству (у правној служби Школе) на који ће се исти позвати приликом уплате спонзорства. Након одржаног скупа спонзорима ће бити издат рачун. Износ спонзорства је за спонзора 15.000,00 динара, а за главног спонзора 30.000,00 динара.


За спонзоре и главне спонзоре из иностранства

За спонзоре и главне спонзоре из иностранства (постоји противуслуга рекламе, штампе на корицама, штампе на сертификату и сл.) неопходно је склопити уговор о спонзорству (у правној служби Школе) на који ће се исти позвати приликом уплате спонзорства. Приликом уплате спонзорства из иностранства које се врше у ЕУР-има неопходно је поступити по инструкцијама које се дају у прилогу. Након одржаног скупа спонзорима ће бити издат рачун. Износ спонзорства је за спонзора 150,00 ЕУР-а, а за главног спонзора 300,00 ЕУР-а. Банкарски трошкови падају на терет уплатиоца.

Достарыңызбен бөлісу:
©www.dereksiz.org 2022
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет