Информация за пресатаДата24.07.2016
өлшемі4.42 Mb.
#220010

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕСАТА
Красиви и цветни фасади украсиха Моста на влюбените

при НДК
Столична община и Баумит България откриха изложба "Животът е цветен"

Изложба "Животът е цветен" с едни от най-красивите и цветни фасади, построени или реновирани през последните две десетилетия в столицата и страната, украси Моста на влюбените при НДК.


Изложбата се провежда с подкрепата на Столична община в рамките на поредица от събития, посветени на 20 годишния рожден ден на фирма Баумит България. Организаторите се надяват представените фасади да бъдат не само радост за окото, но и да възбудят дискусия сред обществеността за вписването на една сграда в околното пространство, за удачността на цветовите решения и отговорността на архитектите, за прецизния избор на висококачествени продукти от инвеститорите, които впоследствие биха осигурили добра визия за години напред, както и за педантичността на строителя при изпълнението и на най-малкия детайл.

Избраните 60 пана са своеобразен израз на благодарност към създателите на цветните фасади, които са допринесли за подобряване на градската среда и нейното динамично развитие.


Посетителите на изложбата могат да видят изпълнени различни по големина жилищни, обществени и промишлени сгради и еднофамилни къщи, термично санирани по различни проекти многофамилни жилищни сгради, както и реставрации на сгради – паметници на културата.
„От 20 години работим визионерски със строителните специалисти за постигане на здравословно и комфортно обитаване. Ще продължаваме да работим в тази посока, защото потенциалът е голям. Но искаме, като водещ производител на системи за фасада, успоредно с това да дискутираме и красотата на заобикалящата ни среда, която ежедневно ни действа подсъзнателно”, това заяви управителят на Баумит България г-н Николай Бъчваров.
Изложбата ще бъде достъпна за жителите и гостите на София до 15 май 2016 г.

За Баумит

Баумит Интернационал е марка, създадена през 1988 г. от два австрийски концерна - производители на строителни материали, със седалища Витерсдорф, Вопфинг, Бад Ишл, Пеггау и Льобен. Баумит е сред водещите марки в Европа производители на пастообразни и сухи мазилки. В България Баумит е безспорен лидер в производството на топлоизолационни системи. От създаването си през 1995 г. досега над 14. млн м2 фасади са изолирани с продукти Баумит в България. Групата Баумит има дъщерни фирми в 28 европейски държави и Република Китай. В общо 40 производствени предприятия Баумит произвежда на година около 6,5 милиона тона сухи строителни смеси.


За повече информация:

инж. Надя Начева - Маркетинг директор на Баумит България ЕООД,Мобилен тел: 0889 918 309

nadya.nacheva@baumit.bg

Достарыңызбен бөлісу:
©www.dereksiz.org 2023
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет