Конкурс за изпълнители", който също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри"Дата04.07.2016
өлшемі31.41 Kb.
#177035
түріКонкурс


________________________________________________________________

Ф Е С Т И В А Л З А П О П И Р О К М У З И К А – С О Ф И Я 2012

СЕДМИЦА НА ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ И
ФЕСТИВАЛ ЗА ПОП И РОК МУЗИКА – СОФИЯ 2012
в подкрепа на
Национална благотворителна кампания

Нека бъдем по -добри“


За изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в будна кома

Столична община и Сдружение „Спринт Продакшън“ организират Седмица на Вяра, Надежда и Любов в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО - ДОБРИ”.

Празниците ще бъдат в периода 10 – 16 септември по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата.

В рамките на седмицата ще се проведат поредица от концерти. Участие ще вземат народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, актьори и певци в неравностойно положение. Ще се проведат специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок музиката, както и Фестивал за поп рок музика – София 2012.

Фестивалът ще бъде в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители”, който също ще подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”.

Зрителите и слушателите ще имат възможност да участват в класирането на конкурсните песни на фестивала, като за тях ще гласуват чрез SMS на № 17 777 с текст DMS BUDNI и № на избраната песен за всички мобилни оператори. Приходите ще бъдат предоставени за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“.

Седмицата на Вяра, Надежда и Любов ще протече по следната програма:
10 септември - Вечер на фолклора – с участие на фолклорни състави и изпълнители и духов оркестър

11 септември – Вечер за класиката – с участие на класически ансамбли, оркестри и хорове

12 септември - Вечер на поп музиката – с участието на утвърдени и млади изпълнители

13 септември - Вечер на рок музиката – с участието на рок групи


14 септември - Фестивал за поп и рок музика – София 2012

І Категория - Международен конкурс за изпълнители

15 септември - Фестивал за поп и рок музика – София 2012ІІ Категория – Конкурс за нова българска поп и рок песен

16 септември – Фестивал за поп и рок музика – София 2012Гала вечер – Награждаване на лауреатите от двата конкурса
Всички тези вечери, проведени в дните на „Вяра, Надежда и Любов” са посветени на Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри”.

В седмицата на „Вяра, Надежда и Любов“ участие ще вземат организации и фирми – патньори, привлечени както от благотворителната кауза, така също и от самия празник. Те ще бъдат позиционирани в специално изградени за целта шатри. В тях фирмите ще направат изложение, представяне на продуктите си и ще извършват търговска дейност. По този начин ще се доприне за по-голяма мащабност на събитието и по-голям уют на гостите.

Кампанията получи подкрепата на Министерството на здравеопазването, Министерството на труда и социалната политика, Сдружението на общините в Р България, Българския дарителски форум и много неправителствени организации.

В подкрепа на каузата застанаха също така и много артисти, изпълнители, спортисти и хора, докоснали се по един или друг начин до този проблем, като Христо Стоичков, Емил Костадинов, Яна Маринова, Светлана Тилкова – Алена, Георги Христов, Мартина Вачкова и др.В концертите участват и Група Спринт, Петър Гюзелев - Щурците, Група Команда 5, Група Турбо, Група Конкурент, Група Импулс, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Веселин Маринов, Маргарита Хранова, Искрен Пецов, Петя Буюклиева, Краси Аврамов, Виктория Димитрова, актьорите от група „Жестим” и театър „МИМ-АРТ” и др, както и всички участници и групи във Фестивала за поп и рок музика – София 2012.
Медийни партньори са БНТ, БНР, БГ радио, БТВ Радио Груп, радио Романтика, Magic FM radio и други, както на Националната благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, така също и на Фестивала за поп и рок музика – София 2012.

За повече информация: www.sofiasong.bg; www.po-dobri.bg


Очакваме Ви да се включите в благородната инициатива!

Достарыңызбен бөлісу:
©www.dereksiz.org 2024
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет